Заведения


За любителите на вкусни изкушения и качествени напитки, в района на комплекс Слънчев ден се предлага богато меню от националната и чуждестранна кухня. Можете да откриете следните заведения:


Бар Таити

Прохлада в горещите дни на плажа и забавления през летните вечери.

Tаити Бар е изпълнен в екзотичен таити стил. Разположен на самия плаж, Таити Бар носи уникална атмосфера за онези, които търсят незабравими изживявания, окъпани от морските вълни. Една невероятна симбиоза от екзотика, морски бриз и неповторим дъх на лято, гарнирана с невероятни морски деликатеси, изискани коктейли и ободряващи напитки.Рибен ресторант

Обновеният Рибен ресторант на плажа ще Ви посрещне с поздрав от нашия екзотичен папагал, а кулинарите ще Ви предложат вкусни рибни специалитети.

Рибен ресторант посреща гостите си с изключителна лятна тераса, от която те могат да се насладят на красивия залив и шепота на вълните. Дизайнерският интериор е естествено продължение на усещането за свободата на морската шир и топлината на залеза. Понятието "Гурме" е определение за изискани ястия, в чието приготовление и начин на поднасяне са вложени специални съставки, особено старание и творчество. Гурме е рафиниране на вкуса, изостряне на сетивата, пир на усещането за пълнота, запазена марка на изтънчеността. Гурмѐ (от френски : gourmet, гастроном) е ценител и познавач на добрата храна и напитки.

Снимкова галерия