СообщенийУважаема г-жо Викторова,

Със съпругата ми прекарахме няколко чудесни дни в хотел “ Мираж” и Слънчев ден.От сърце благодарим на Вас и младия Ви екип за отличното домакинство, грижите и високия професионализам. .

Сега с удоволствие се връщаме в разговорите си за прекараните дни, за условията в хотела, за добрата храна и най-вече за чистотата в хотела и целия комплекс.

И да сме живи и здрави, сигурно и през следващото лято ще се запътим към морето и Слънчев ден.

Моля приемете нашите поздрави, желаем Ви успешно лято, много здраве и усмивки.

С уважение !
Ваня и Христо Николчеви, София

 Уважаеми Г-н Атанасов,

В дните, в които ЕЛДОМИНВЕСТ ООД отбеляза своята 25 годишнина, за нас беше чест и удоволствие да си партнираме със СЛЪНЧЕВ ДЕН АД. Приемете искрената ми благодарност за гостоприемството и оказаното съдействие при провеждане на наше мероприятие за периода 01-02 2012.

Искам да изразя персоналната си благодарност към г-жа Антония Миевска от отдел "Маркетинг" за нейния професионализъм и организационна подкрепа.

Желая Ви успех във всички начинания!

 Здравейте Милена Викторова,

Бих искла от името на семейството ми, да благодаря на Вас и всички Ваши колеги от хотел "Палас" за чудесното обслужване,за прекрасното настроение, перфекната чистота и подреденост и страхотния професионализъм на всички. Хотел "ПАЛАС" и целия комплекс са едно невероятно място за отпускане и за отдих, съчетани и с хубавото време и празника- ОЧАРОВАНИ СМЕ!

Още веднъж БЛАГОДАРИМ И ДО СКОРО ВИЖДАНЕ!

Поздрави
Десислава Димитрова
P.S.Пак ще Ви посетим!!!

 Здравейте Милена,

Искам да ви благодаря за посрещането и отличната подготовка в хотела. Изкарахме страхотно приятно. Всичко обещано беше спазено. Мястото е чудесно, хотелът също. Много приятно бяхме изненадани качествата на храната и майсторството на готвачите. За краткото време и малкото хора беше отлично. Също така имате много добро ниво на напитки за Ол инклузива, което е рядкост.

Имаме една забележка. В барчето се пушеше. При наличието на три табелки, че е забранено. Обяснението на бармана Митко /много добър професионалист/, че румънците го искали не е вярно. Пушат българите защото не им пука за правилата. Вие няма да загубите нито един клиент от това, че ги спазвате. Моля нека това стигне до вашите мениджъри и собственици.
С тази малка забележка искам да кажа че останахме изключително доволни. Благодаря за професионалната работа

Nicolay Ivanov

 Здравейте Милена Викторова,

С риск да се повторя бих искла отново да изкажа благодарностите си на Вас и на всички прекрасни хора, които работят в комплекс "Слъчев ден" и допринасят за една невероятна почивка край морето.Макар и за един ден, успяхме да почувстваме уникалността и топлината на всиички Вас.

Благодаря Ви!!!
С пожеляние за едно чудесно лято и до скоро

Поздрави
Десислва Димитрова

 Наталина Пекова

Обслужване на ниво, класен сервиз, красива обстановка, великолепна храна! Цветомира Маркова - отличен професионалист, с усет за красивото! Колеги, благодаря за лекотата в комуникацията и помощта при работа!

 На вниманието на Милена Викторова!

Здравейте, благодарим Ви за съдействието! Изкарахме една много приятна почивка - всичко беше на ниво, което за нас създава уют и удоволствие. От сега мислим за втора почивка в края на август и началото на септември.

Желаем Ви всичко най - добро, Светла и Любомир Грънчарови.

 Здравейте, Милена!

Искам да изкажа нашата благодарност за чудесната почивка, която нашето семейство прекара в хотел Вeроника. Домакинката на хотела лично ни съпроводи до стаята, даде указания на майсторите за поставянето на защитните плоскости на балкона, ден по-късно лично ни донесе сушилник. Цялият персонал в хотела, от камериерката до момичетата на рецепцията и аниматорите са изключително мили, услужливи и внимателни с гостите. Храната в ресторанта е съобразена с това, че гостите на хотела са предимно семейства с деца, така че дори и най-капризните малчугани бяха доволни. Това е втората ни почивка в комплекса /миналата година бяхме в хотел Марина/ и сме изключително доволни. Препоръчахме го на всички познати и ще продължаваме и занапред да сме ваши гости.

Сърдечни поздрави,
Ирина Траянова

 Здравейте г-жо Топозлийска и колеги от Слънчев ден,

Днес, г-н Гавраилов( Рез. номер 2041) дойде в офиса, за да каже, че почивката му във вашият комплекс е била повече от перфектна! Благодарим Ви най-искрено за чудесната атмoсфера и обслужванене, заради които горещо ще препоръчваме Слънчев ден на клиентите!

Поздрави от г-жа Светлана Векова!
Успешна седмица!

 Здравейте!

В периода 22.09. -24.09. имахме щастието да посрещнем есента и изпратим лятото в хотел Марина, стая 229. Впечатлени сме от създадените условия за почивка. Забравихме проблемите и се потопихме в атмосферата създадена от екипа на хотела. Подържа се иделна чистота. Всички членове на екипа на хотела са много мили и готови да помогнат винаги в обем много по голям от техните задължения.

Храната е с високо качество и приготвена с майсторство. Препоръчваме хотела на всички които държат на Високото качество и очакват наистина да получат истинска почивка край морето.
Желаем Ви успех. 

Сем Силвия и Данчо Йорданови

Hotel Marina Sv. Konstantin Sunny Day

Werte Damen und Herren des Hotels “Marina”,

hiermit möchte ich Ihnen, d.h. allen Mitarbeitern Ihres Hotels ein großes Dankeschön sagen. Ich war mit meiner Tochter vom 28.08.2011 bis 04.09.2011 (Zimmer 427) in Ihrem Hotel als Gast.

Ich kann nur sagen, es hat uns sehr gut gefallen, ob die Sauberkeit, die Freundlichkeit des Personals, das Essen, Trinken, die Lage des Hotels, das Zimmer, der Pool mit Poolanlage – es war einfach alles wunderschön. Machen Sie weiter so!!! Ich glaube, dann haben Sie immer zufriedene Gäste. Sollte ich gesund bleiben – bin ich im nächsten Jahr wieder Ihr Gast. Für das gesamte Personal wünsche ich für die Zukunft alles, alles Gute!!!

Mit freundlichen Grüßen Brigitte Voigt (aus Zimmer 427)