Conferința de turism


Sending...
Please fill everything correctly.

Condiţii bune pentru seminare de business la hotel Palace

Condiţiile pe care le oferă hotel Palce pentru organizarea de conferinţe, seminare de business şi întâlniri de afaceri, sunt excelente datorita sălilor şi echipamentului hotelului.
 

Sala Palace


Are o capacitate de 203 locuri, scenă, catedră, echipamente pentru proiectare filme. Sala se află la nivelul recepţiei hotelului Palace, se intră ori prin lobby barul, ori printr-o intrare separată, externă.

 

Preţ pentru 4 ore: 320 leva.
Preţ pe zi, până la ora 20.00: 540 leva.

 

Sala Neptun


Are o capacitate de 22 locuri. Această sală este foarte potrivită pentru întâlniri de afaceri şi seminare mici. Are o vedere superbă la malul mării.

 

Preţ pentru 4 ore: 110 leva.
Preţ pe zi, până la ora 20.00: 170 leva.

 

Sala pentru pauze de cafea şi întâlniri de afaceri – Mezanin


2 săli: Mezanin – sala mare, cu o capacitate de 140 locuri şi Mezanin – sala mică, cu o capacitate de 40 locuri, cu vedere la mare. Sala care se află la etajul deasupra holului hotelului, este foarte potrivită pentru pauze de cafea şi întâlniri neformale, pentru expoziţii şi alte manifestări.

 

Preţ pe zi, până la ora 20.00 - Mezanin – sala mare : 260 leva,Mezanin – sala mică: 150 leva;
Mezanin – sala mică : 150leva,Mezanin – sala mică : 90 leva

 

Sala Maritimă I şi II, pentru 40 de persoane
Preţ pentru 4 ore: 130 leva.
Preţ pe zi, până la ora 20.00: 220 leva.

 

Informaţii generale


Sala Palace - un fel de cinematograf, cu scenă, ecran mare, 2 cabine pentru traducere simultană cu infra emiţător /nu dispune de echipament de traducere simultană/, prezidiu, 3 mese de şedinţă cu sculpturi în lemn, dispozitiv de agăţare postere.

Sala Neptun - masă ovală şi 22 scaune tapiţate cu piele, lumină naturală în timpul zilei, existând şi posibilităţi de întunecare.

Sala Maritimă - cu vedere la mare şi diverse posibilităţi de aranjare a mobilierului. Capacitate maximă – 30 de persoane dacă mobilierul se aranjează sub forma de U.

Sala Mezanin mică - cu vedere la mare şi diverse posibilităţi de aranjare a mobilierului. Capacitate maximă – 30 de persoane dacă mobilierul se aranjează sub forma de U. Lumină naturală în timpul zilei, ieşire la o terasă mare.

Sala Mezanin mare - cu vedere la mare şi diverse posibilităţi de aranjare a mobilierului. Capacitate maximă – 50 de persoane dacă mobilierul se aranjează sub forma de U, sau de 100 de persoane – lângă mese pentru 6-8 persoane. Lumină naturală în timpul zilei, existând şi posibilităţi de întunecare, ieşire la o terasă mareCondiţiile din hotelul Marina pentru organizarea de business seminare


Hotel Marina oferă condiţii bune pentru organizarea de conferinţe, seminare şi întâlniri de business. Sălile, echipamentele, condiţiile pentru SPA şi faptul că se află aproape de mare, dau posibilităţi mari pentru buna desfăşurare a activităţilor de business şi totodată de relaxare, care nici nu se pot compara cu alte hoteluri similare care oferă seminare sau întâlniri de business.

 

Sala Madara - de conferinţe şi seminare


Are o capacitate de 222 locuri, cu posibilităţi de aranjare variată a mobilierului

 

Preţ pentru 4 ore- 200leva.
Preţ pe zi, până la ora 20.00- 320leva.

 

Sala Tryavna de business întâlniri


Are o capacitate de 16 locuri şi vedere la mare. Sala este potrivită pentru întâlniri de business.

 

Preţ pentru 4 ore- 70leva.
Preţ pe zi, până la ora 20.00- 110leva.

 

Sala Perun de business întâlniri


Capacitatea sălii – 48 locuri, cu vedere superbă la mare.

 

Preţ pentru 4 ore- 70leva.
Preţ pe zi, până la ora 20.00- 110leva.
 

Sala Marina


Este o sală mare, cu vedere la mare şi variate posibilităţi de aranjare a mobilierului. Iluminare naturală a sălii în timpul zilei, are ieşire la o terasă mare.

 

Preţ pentru 4 ore - 130leva.
Preţ pe zi, până la ora 20.00 - 220leva.
 

Informaţii generale


Sala Madara - are o capacitate de 222 locuri, 2 cabine pentru traduceri simultane, cu infra emiţător, masă de şedinţă, iluminare naturală în timpul zilei ,existând şi posibilităţi de întunecare

Sala Perun - panoramă superbă spre mare, variate posibilităţi de aranjare a mobilierului, capacitate – 56 de locuri, iluminare naturală în timpul zilei ,existând şi posibilităţi de întunecare

Sala Marina este o sală multifuncţională, cu vedere la mare, iluminare naturală în timpul zilei, cu ieşire la o terasă mare. Sala are o legătură directă cu sălile “Madara”şi “Neptun“ , este potrivită pentru pauzele de cafea, pentru întâlniri neformale, expoziţii şi alte manifestări.

Sala Tryavna -are o masă ovală cu sculpturi în lemn

 

Echipamente tehnice


Bunele condiţii de organizare a seminarelor de business sunt posibile datorita calităţii adecvate a echipamentului şi a serviciilor , care includ:

 • Iluminare şi sonorizare potrivită;
 • echipamente audio-vizuale;
 • echipamente pentru proiectare filme;
 • schreib- proiector;
 • dia- proiector;
 • ecran video;
 • video cu monitor;
 • flipchart;
 • multimedia;
 • aparatură şi echipamente de traduceri simultane şi consecutive.


   

Galerie