SPA


Terapii si cu stil

Sănătatea este cea mai importantă investiţie şi o face sa se bucure de confort fizic şi mental. O gamă largă de spa şi wellness de îngrijire pentru a imbunatati sanatatea, furnizate de către personal medical calificat va fi un spa centre deschise în Palace Hotel şi Marina.


Dacă doriţi să se încheie cu ritmul agitat, istovitoare a vieţii de zi cu zi, dedica timp pentru natura, sanatate si frumusete. Sunny Day este împuşcat mai exacte, deoarece aici combinaţie a mai multor factori naturale deosebite va fi cel mai bun aliat ...

 • Spetsefichen mediului marin - aer curat, bogat în săruri, ozon, brom, iod si calciu cu umiditate optimă 63-65%
 • Izvor de apa minerala in complexul de la 45 ° C, scăzut mineralizate, hidro cu sodiu, calciu, magneziu, cloruri şi sulfuri ideal pentru relaxare tratamente spa
 • Noroi de la lac - srednosulfidna, cu baterii alcaline mineralizate scăzut, oligoelemente şi substanţe bioactive.

   
SPA и Меди пакети в хотел Палас SPA и Меди пакети в хотел МаринаSPA Hotel Palace


Centru SPA din Palace Hotel vă vor încânta cu o abundenţă de echipamente şi proceduri care sunt disponibile. Special pentru tine grija cu cea mai mare atenţie dacă sunteţi în căutarea pentru relaxare sau pur şi simplu trata sănătatea lor. După ce a încercat, Spa Hotel Palace va deveni un loc preferat de recuperare şi de reîncărcare.

Potrivit pentru sănătate şi recomandările medicului, fiecare vizitator poate alege din peste 100 de tipuri de servicii medicale şi spa:

 • lumina tratamentul de electroterapie de diferite tipuri de echipamente - ultrasunete, cu laser, organismul formar, solar;
 • Termoterapie - noroi (noroi completă şi parţială), tratamentul parafină;
 • Inhalare mare, apă minerală şi plante aromatice, terapie cu oxigen - pneumo inhalat imbogatit cu oxigen;
 • Diferite tipuri de băi - perla, minerale, cu ierburi si uleiuri esentiale naturale, galvanizare
 • Kinezeterapiya - vibraţii, masaj subacvatic, manualul clasic, gimnastică sub apă şi vindecare, zona de terapie, limften de fitness de drenaj;
 • Reflexoterapie, aromoterapie şi de thalassoterapie
 • medicale si cosmetice decorative includ produse de la firme de renume mondial;
 • Sauna.Aplicate separat sau combinate, aceste proceduri sunt utile pentru profilaxia şi tratamentul bolilor musculo-scheletice, nervos, sistemul respirator, cardiovascular, boli de piele si metabolismul afectarea corpului.

SPA Hotel Palace vă aşteaptă cu magia de wellness!


SPA Hotel Marina


SPA Hotel Marina este situat în inima de Zi cu soare. Combinaţia dintre mările azur, parc frumos şi curat şi procedurile SPA sunt capabili să se încarce sau vă puteţi restabili sănătatea dumneavoastră dacă sunteţi un oaspete de la Hotel Marina, sau vă aflaţi într-una din alte hoteluri din statiune.

Cu o mare popularitate sa bucurat de programe SPA

Obshtovazstanovitelna balneomedicical Kineziprograma, noroi-antistres (în oboseala nervos si mentala), Arto, wellness, fitness, aromaterapie (lichenie folosind uleiuri esentiale naturale), Zhirovital (pentru a încetini şi de a reglementa procesele de imbatranire si prevenirea arterosclerozei prin aplicarea Girovital de droguri şi metoda de profesorul Aslan).Se referă numai profesioniştilor din domeniul medical, pentru a ajuta sa te simti in armonie cu noi înşine şi cu okolonite.
 De îngrijire a sănătăţii şi sistemice, relaxare frumuseţea şi de prevenire a corpului sunt un motiv în plus pentru a alege hoteluri spa din "Sunny Day" la locul lor de vacanţă.


Ancient rimplyani cunoscut şi practicat puterea de vindecare a apei. Bulgaria este extrem de bogata in izvoare minerale (peste 680) şi complexele de SPA construit în jurul valorii de cele mai multe dintre ele. Şi în zilele noastre, puteţi vedea ruinele băilor romane magnifice, unele dintre care, potrivit surselor istorice sunt frecventate de împăraţi romani ei înşişi!


Aplicarea de proceduri corecte sub supravegherea specialiştilor, combinate cu o atmosferă relaxantă şi un peisaj frumos poate face minuni pentru trup si spirit. Acest lucru moderne de afaceri cele mai multe ori relaxaţi-vă în cadrul SPA complexe, cum ar amplasate în locuri frumoase. 

Galerie